Cursus Sazlessen

Ontdek de Wereld van Muziek met onze Sazlessen

Bij het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond bieden we niet alleen bijlessen voor basisschoolleerlingen, maar ook inspirerende muzieklessen, met de nadruk op de saz. Onze sazlessen worden geleid door de deskundige docent Zeynel Demir, een ervaren muzikant met een conservatoriumachtergrond en vele jaren ervaring.

Over de Sazlessen

Tijdens onze sazlessen krijgen cursisten de kans om de rijke traditie van de saz te verkennen, een snaarinstrument dat diep geworteld is in de Turkse muziekcultuur en tevens onlosmakelijk is met ons cultuur. Zeynel Demir deelt zijn passie en kennis en begeleidt cursisten in het leren bespelen van de saz.

Wanneer en waar?

Onze sazlessen worden gegeven op maandag en donderdag, van 17:30 tot 22:20 uur. De lessen bestaan uit 50 minuten en komt elk uur een nieuw groep. Elk groep is ingedeeld op basis van leeftijd en ervaring, zodat de cursisten en dan ook de groep op elkaar aansluiten. 

Wie is Zeynel Demir?

Zeynel Demir is een gerespecteerde docent met een indrukwekkende staat van dienst in de muziekwereld. Zijn expertise en passie voor de saz maken onze lessen zowel leerzaam als boeiend.

Wil je meer weten over onze docent, neem een kijkje op zijn youtbe-kanaal https://www.youtube.com/@ZeynelDemir

Hoe Meld Je Je Aan?

Aanmelden voor onze sazlessen is eenvoudig. Neem contact met ons op via contactgegevens en we helpen je graag bij het inschrijvingsproces.

Bij het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond geloven we in het bevorderen van muzikale expressie en het koesteren van cultureel erfgoed. Kom en ontdek de wereld van de saz bij ons!