Cursus Bijlessen

Welkom bij Onze Bijlessen

Bij het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond zijn we gepassioneerd over onderwijs en het helpen van basisschoolleerlingen om zich verder te ontwikkelen in rekenen en Nederlands. Naast rekenen en  Nederlands bieden wij Cito-toetsvoorbereiding. Ons enige passie en motivatie is om de leerlingen naar een hoger niveau te tillen.

Wanneer en voor Wie?

Elke zondag, van 09:00 tot 15:00 uur, bieden we bijlessen aan voor basisschoolleerlingen van groep 4 tot en met 8. Onze lessen worden elk uur gegeven, aan de hand van groep, soort les en niveau van de leerling.

Waarom bijlessen volgen bij ons?

Onze bijlessen worden gegeven door ervaren en toegewijde basisschool leraren, die hebben gewerkt of werken op een basisschool en als achtergrond een lerarenopleiding hebben afgerond. We streven ernaar om een ondersteunende en stimulerende leeromgeving te bieden, waarin elke leerling kan gedijen. Onze aanpak is persoonlijk en afgestemd op de behoeften van elke leerling.

Hoe meld je je Aan?

Aanmelden voor onze bijlessen is eenvoudig. Neem contact met ons op, en we helpen je graag bij het vinden van de juiste begeleiding voor behoeften van je kind.

Neem Contact Op

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze bijlessen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Bij het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond streven we ernaar om het leren te bevorderen en de basisschoolleerlingen te helpen naar een hoger niveau. We kijken ernaar uit om je kind te ondersteunen op zijn/ haar leerreis.