ACCR

Cursussen

Bij het Alevitische Cultureel Centrum Rijnmond kun je een breed scala aan cursussen volgen, variërend van Saz- en koorlessen tot Engelse, Nederlandse en rekenbijlessen, en zelfs theater, waardoor er voor iedereen een kans is om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te groeien

saz (2)

Saz

Saz-lessen bieden de kans om de traditionele Turkse en Midden-Oosterse snaarinstrumenten te ontdekken en bespelen, waaronder de baglama, cura en divan.

koor

Het koor

Bijlessen voor het koor zijn beschikbaar voor degenen die hun zangvaardigheden willen verbeteren en deelnemen aan kooruitvoeringen.

engels

Engels

Engelse bijlessen bieden de mogelijkheid om de Engelse taalvaardigheden te verbeteren, variërend van spreken en luisteren tot lezen en schrijven.

bijles

Bijlessen

Bijlessen in Nederlands en rekenen zijn beschikbaar voor diegenen die hun vaardigheden in de Nederlandse taal en wiskunde willen versterken.

theather

Theater

Theater is een vorm van live entertainment en creatieve expressie, waar getalenteerde acteurs en artiesten het publiek betoveren.

theather

Proefles?

Weet je niet zeker of je een bijles wilt blijven volgen? Dan kun je bij ons een proefles aanvragen. Vul het onderstaande formulier in en maak je keuze.