Cursus Koor

Ontdek de Magie van Zingen met onze Koorlessen

Bij het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond bieden we koorlessen aan, waarin de geneugten van samenzang en muzikale harmonie worden gevierd. Onze koorlessen worden gepresenteerd door niemand minder dan Ulas Yesil, een ervaren muzikant en koorlesdocent. 

Over de Koorlessen

Onze koorlessen zijn bedoeld om deelnemers een gevoel van saamhorigheid en muzikale expressie te bieden. Het koor is de ideale plek om je stem te ontwikkelen, ongeacht je ervaringsniveau. Samen zingen in harmonie is een ervaring die blijvende herinneringen creëert.

Wanneer en Waar?

De koorlessen vinden elke zondag plaats van 19:00 tot 20:30 uur. Het is een geweldige manier om de week af te sluiten en je passie voor muziek te verkennen.

Ulas Yesil, Je Docent

Ulas Yesil is een ervaren muzikant en koorlesdocent met een diepe toewijding aan het begeleiden van mensen in hun muzikale reis. Onder zijn leiding zul je je vaardigheden aanscherpen en je liefde voor muziek verdiepen.

Hoe Meld Je Je Aan?

Aanmelden voor onze koorlessen is eenvoudig. Neem contact met ons op via contactgegevens en we zullen je graag informeren over het inschrijvingsproces.

Bij het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond geloven we in de kracht van muziek om gemeenschappen te versterken en individuen te inspireren. Sluit je aan bij ons koor en ontdek de magie van samen zingen!