Cursus Engels

Verbeter Je Engels met onze Engelse Lessen

Bij het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond staan we klaar om volwassenen te helpen hun Engelse taalvaardigheden te versterken. Onze Engelse lessen worden geleid door een ervaren Amerikaanse docent, die je begeleidt op een reis naar taalvaardigheid en zelfvertrouwen.

Over de Engelse Lessen 

Onze Engelse lessen zijn ontworpen om de deelnemers in staat te stellen effectief te communiceren in het Engels. Of je nu je zakelijke Engels wilt verbeteren, je reisvaardigheden wilt aanscherpen of gewoon meer zelfvertrouwen wilt krijgen in gesprekken, onze lessen bieden de ondersteuning die je nodig hebt.

Wanneer en Waar?

De Engelse lessen vinden elke dinsdag plaats, van 19:00 tot 21:00 uur. Elke week wordt er een les van twee uur aangeboden. 

Amerikaanse Docent

Onze docent is een ervaren Amerikaanse instructeur met een diepgaande kennis van de Engelse taal en cultuur. Hij zal je begeleiden met zijn expertise en passie voor het onderwijzen van Engels.

Hoe Meld Je Je Aan?

Aanmelden voor onze Engelse lessen is eenvoudig. Neem contact met ons op via contactgegevens en we helpen je graag met de inschrijving.

Bij het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond geloven we in de kracht van taal als een instrument voor persoonlijke en professionele groei. Schrijf je in voor onze Engelse lessen en neem de eerste stap naar taalvaardigheid!